Ansamblul rezidential Popa Nan, situat pe strada popa nan nr 21, va ofera o gama larga de apartamente cu 2, respective 3 camere. In preent avem pe site o ofert cu apartamente in constructive ceea ce va ofera oportunitatea de a va planfica si alege apartamentul dorit.
Fiind amplasat intr-o zona centrala a orasului Bucuresti, complexul imobiliar Popa Nan, va ofera acces rapid catre toate sectoarele. Este situatat in apropiere de statiile de metrou Piata Muncii, Piata Iancului si Universitate, iar in apropierea acestuia gasiti atat piete, supermarket-uri, dar si gradinite, licee si facultati. De asemenea, in vecinatatea complexului Popa Nan 21, in cazul in care aveti probleme medicale, gasiti policlinici si spitale, pregatite sa va ajute.
Complexul imobiliar Popa Nan cuprinde apartamente cu doua, trei sau patru camera, dar si studiouri, unde puteti sa va desfasorati activitatea de birou. Apartamentele au o arhitectura si un design placut, ambiental, ceea ce va ofera un mediu confortabil si sigur.
Avand in vedere ca unele apartamente sunt in curs de finalizare, dumneavoastra, impreuna cu familia puteti sa va alegeti apartamentul mult visat, cu design si arhitectura dorita. Fiecare apartament este termoizolat cu vata mineral bazaltica si tencuiala texturata, ceea ce presupune ca in pe termen lung, cladirea si apartamentul tau sunt intr-o stare perfecta. De asemenea, un avantaj al apartamentelor situate in complexul Popa Nan 21 este acela ca dispun de contoare individuale atat pentru gaz, electricitate si apa, iar dvs. platiti doar ceea ce consumati.
Arhitectura apartamentelor a fost bine gandita, astfel incat spatiul util si cel folosit pentru depozitare se intrepatrund perfect,. Veti beneficia de un spatiu suficient atat pentru desfasurarea activitatilor casnice cat si pentru aranjarea produselor pentru casa asa cum doriti.
Avand in vedere ca apartamentele se predau cu finisasjele si cu dotarile aferente, constructorii nostrii au folosit produsele de cea mai buna calitate, iar in ceea ce priveste designul au fost folosite culori neutre, pentru a sugera o stare de relaxare si confort.
Apartementele de pe strada Popa Nan, nr. 21 dispun de radiatoare din otel, usi metalice la intrare, iar in interiror de usi din lemn, parchet laminat. La baie si bucatarie gresia si faianta au culori neutre, perfecte pentru a face o baie relaxanta si o bucatarie in care sa gatiti cu placere.
Va invitam sa vizitati complexul Popa Nan 21 din Bucuresti si sa va alegeti apartamentul pe care il visati.